KOMFORT PËR SYTE E JUAJ

RM-EXTE 180-185mm

Sistemi i roletave EXTE ju sjell një zgjidhje të shkëlqyeshme sa i përket roletave mbi dritare, ku ky sistem ju ofron një mundësi riparimi dhe mirëmbajtje edhe për në të ardhmen. Me performanca të larta ky sistem mund te përdoret me : Telekomande, Nderpreres, Konop, Cekerrk.

 PROFIL DHE MEKANIZMA : : EXTE

 DIMENZIONET: : 185X220mm dhe 180x220mm

Gama e ngjyrave

E BARDHË

GOLDEN OAK

ANTRACID

HIRI


Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443