I dëshmuar

IDEAL 4000

Dritaret lejojnë që drita të depërtojë në vendin ku jetoni dhe ta mbrojë atë nga ndikimet e jashtme. Me sistemin KP70-i4 nga Aluplast ju ofron një sinteze perfekte të një teknologjie inovative

70 mm

Thellësia

1.3 W/m²K

Uf – Vlera

1.0 W/m²K

VLERA UW MË EMIRË

 

deri në RC2

Sigurimi

deri në 45db

 Izolimi Akustik

XHAMI : GUARDIAN CLASS A

MEKANIZMA: MACO

PROFIL: ALUPLAST

Gama e ngjyrave

E Bardhë

golden oak

ANTRACID

BOG OAK

Karakteristikat opcionale

Teknologjia ngjitëse mund të përdoret gjithashtu në IDEAL 4000: Dritaret e lidhura sigurojnë mbrojtje të shtuar të vjedhjes dhe rrisin qëndrueshmërinë.

ME LIDHJE MBRENDA

Aluskin


Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443