ZGJIDHJE EKSPERTE

IDEAL 8000

Me një koeficient izolues dhe me një avantazh tejet sigurues e bëjnë këtë sistem shumë të favorshëm për përdorimin nëpër ndërtesa të reja. Gjithashu ky produkt posedon sistemin ”Safetec inside” ku i jep këtij produkti avantazh izolues dhe sigurues në maksimum.

85 mm

Thellësia

 

1.0 W/m²K

Uf – Vlera

 

0.67 W/m²K

Vlera Uw Me e mirë

 

deri në RC3

Sigurimi

 

deri në 48db

 Izolimi Akustik

 

Gama e ngjyrave

E BARDHË

GOLDEN OAK

ANTRACID

BOG OAK

Karakteristikat opcionale

Teknologjia ngjitëse mund të përdoret gjithashtu në IDEAL 8000: Dritaret e lidhura sigurojnë mbrojtje të shtuar të vjedhjes dhe rrisin qëndrueshmërinë.

ME LIDHJE MBRENDA

Aluskin


Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443