FUNKSIONI DHE DIZAJNI

KP85-i7

Me sistemin e ri të Aluplast për derë të hyrjes ju mund të flini të qetë, duke e lejuar që dizajni dhe siguria të jetojnë në harmoni. E pajisur me sistemin kundër zhurmave, kundër kushteve atmosferike me pragë termik dhe kundër vjedhjes e bëjnë këtë sistem tejet të volitshëm.

85 mm

Thellësia

1.3 W/m²K

Uf – Vlera

0.74 W/m²K

VLERA UW MË EMIRË

 

deri në RC2

Sigurimi

deri në 45db

 Izolimi Akustik

XHAMI : GUARDIAN CLASS A

MEKANIZMA: MACO

PROFIL: ALUPLAST

Gama e ngjyrave

E BARDHË

GOLDEN OAK

ANTRACID

BOG OAK

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Karakteristikat opcionale


Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443