ZGJEDHJE EKONOMIKE

KPR70 dhe KPR85

Sistemi rrëshqitës shiber me thellësi 70mm dhe 85mm është një zgjidhje ekonomike për sa i përket sistemit rrëshqitës, me një izolim termik tejet të mirë dhe me një pamje panaromeske mund të themi se sistemi shiber ka një avantazh tejet ekonomik.

70 mm

Thellësia

1.3 W/m²K

Uf – Vlera

1.0 W/m²K

VLERA UW MË EMIRË

 

deri në RC2

Sigurimi

deri në 45db

 Izolimi Akustik

XHAMI : GUARDIAN CLASS A

MEKANIZMA: HAUTAU

PROFIL: ALUPLAST

Gama e ngjyrave

E BARDHË

GOLDEN OAK

ANTRACID

BOG OAK

Karakteristikat opcionale

Teknologjia ngjitëse mund të përdoret gjithashtu në IDEAL 4000: Dritaret e lidhura sigurojnë mbrojtje të shtuar të vjedhjes dhe rrisin qëndrueshmërinë.

ME LIDHJE MBRENDA

Aluskin


Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443