Dritare për të jetuar

IDEAL për ju

Qindra dritare ne eksportojmë jashtë vendit, duke përmisuar gjithmonë pajisjet tona ju sigurojmë që do të mahniteni nga produktet tona IDEAL.

Diapazoni ynë i dritares IDEAL

Ideal 4000

Ideal 5000

Ideal 8000

Energeto 5000

Për efikasitetin e shtuar të energjisë

Ju nuk mund të dalloni nga jashtë nëse një dritare është e mirë për të mbajtur ngrohtësinë brenda. Por sigurisht që do ta vini re kur të merrni faturën tuaj të parë të ngrohjes. Diapazoni IDEAL i dritares bën përshtypje me atributet e tij të jashtëzakonshme dhe gjithashtu do t’ju ndihmojë të kurseni energji.

Për një pamje bashkëkohore

Dizenjoni dritaret tuaja që t’i përshtaten përsosmërisht stilit të shtëpisë tuaj. Ka shumë mundësi për të zgjedhur. Gama jonë e gjerë e petëzuar dhe predha alumini siguron që shtëpia juaj të duket aq e veçantë sa ju.

Për paqe dhe qetësi për shtëpinë tuaj

Mbaje nxitimin jashtë! Gëzoni qetësinë dhe qetësinë e katër mureve tuaja. Dritaret IDEAL janë në dispozicion deri në klasën e izolimit të zërit IV. Ju jeni i sigurt për të dëgjuar ndryshimin … Ose për ta thënë më mirë: ju nuk do të dëgjoni asgjë.

Për siguri të shtuar

Teknologjia ”safetec inside”
Dritaret duhet të jenë të qëndrueshmë dhe të forta që hajdutët të mos kenë asnjë mundësi.
Me safetec inside, Aluplast ka krijuar një parandalues në kornizën e dritares:
Membrana e fiksuar në mes të kornizes e cila ndodhet përreth gjithe dritares jepë një zgjidhje të thjeshte dhe tejet efikase kunder ndërhyrjes të jashtme me mjete të cilat përdoren për të thyer hapur dritaren me force.
Safetec inside bënë që të jetoni pa-merak.


Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443