PËR NJË PAMJE MAGJEPSËSE

HST-85MM Aluplast

Teknologji e shkëlqyer. Nuk mund të gjeshë më mirë: Dera rrëshqitëse 85mm nga Aluplast le një përshtypje falë ruajtjes së lartë të energjisë dhe përdorimit tejet të lehtë. Edhe pse ne masa tejet të mëdha deri ne 6.50×2.80m, ajo mund të mbyllet dhe hapet vetem me një gishte pa asnje mundim duke e bërë një produkt tejet miqësor. Ajo është testuar në kushtet më ekstreme: në qoftë të reshurave të shumta, të stuhive apo kushteve të këqija klimatike, dera rrëshqitse HST85 qëndron e palëvizur dhe e papërshkrueshme nga uji apo kushtje tjera atmosferike.

85 mm

Thellësia

1.3 W/m²K

Uf – Vlera

0.74 W/m²K

VLERA UW MË EMIRË

 

deri në RC2

Sigurimi

deri në 45db

 Izolimi Akustik

XHAMI : GUARDIAN CLASS A

MEKANIZMA: HAUTAU

PROFIL: ALUPLAST

Gama e ngjyrave

E BARDHË

GOLDEN OAK

ANTRACID

BOG OAK

Karakteristikat opcionale

Teknologjia ngjitëse mund të përdoret gjithashtu në IDEAL 4000: Dritaret e lidhura sigurojnë mbrojtje të shtuar të vjedhjes dhe rrisin qëndrueshmërinë.

ME LIDHJE MBRENDA

Aluskin

Bazike

Uf value = 1.6 W/m²K

Standarde

Uf value = 1.3 W/m²K

Premium

Uf value = 1.1 W/m²K

Barrier-free? Sure!

The goal: absolute freedom of movement for all those who are restricted in their mobility. The 85 mm lift-and-slide door is therefore available in a barrier-free version. The door frame, which looks like a continuous floor, now includes a flat threshold for a comfortable, obstacle-free transition from inside to outside. It’s easy to open and close – even with very large elements.

The lift-and-slide door with barrier-free threshold fulfills the requirements required by DIN 18040 “Barrier-Free Construction”.

 


Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443