Krijues lider.

Ne ofrojmë zgjidhje dhe ideja të reja për dritare. Teknologjia jonë ju ofron një izolim termik të shkelqyeshëm, siguri dhe dizajnin më të mirë. Dhe si rezultat ne po hapim dritaren drejt të ardhmës.

Siguria

Një vjedhje ndodhë çdo ditë në Kosove. Shumica e hajdutëve hyjnë nga dritaret.
Ata jo vetëm që nuk ju marrin gjërat me vlerë po gjithashtu ju grabisin dhe ndjenjën e sigurisë.
Mbroje vetën tënde dhe të dashurit e tu nga musafirët e paftuar: Produktet nga Rosh me profil Aluplast ju ofrojnë mbrojtje të lartë ne raporte me standardin EUROPIAN (DIN EN 1627) RC2 rezistence ndaj vjedhjev.

Dritarja më e mirë në kategorinë e vetë.

energeto

Energeto është një dritare pa përforcues te hekurit,kjo gjë e bënë që ky produkt
të evitoj urat termale pra e ndalon largimin e nxehtesise nga brenda-jashte duke përdorur teknologjinë ”lidhje për mbrenda” dhe ”powerdur” Energeto redukton CO2, zbut cmimet e ngrohjes dhe mbron ambientin. Kjo bënë që Energeto të kontribojë shumë në ruajtjen e energjisw.

Partnerët Tanë


Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443