I Sigurt

IDEAL 5000

Sistemi i sigurte më një avantazh të madhë sa i përket vjedhjes, ku sistemi safetec i cili është i integruar mbrenda produkti ndalon tentimet për ngritjen e krahut.

70 mm

Thellësia

 

1.2 W/m²K

Uf – Vlera

 

0.73 W/m²K

Vlera Uw Me e mirë

 

deri në RC3

Sigurimi

 

deri në 47db

 Izolimi Akustik

 

Gama e ngjyrave

E BARDHË

GOLDEN OAK

ANTRACID

BOG OAK

Karakteristikat opcionale

Teknologjia ngjitëse mund të përdoret gjithashtu në IDEAL 5000: Dritaret e lidhura sigurojnë mbrojtje të shtuar të vjedhjes dhe rrisin qëndrueshmërinë.

ME LIDHJE MBRENDA

Aluskin


Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443