KOMFORT PëR SYTE E JUAJ

RJR-ADL 135-165mm

Sistemi i roletave ADL ju sjell sistemin më të përdorur renovues, me një përdorim tejet të lehtë dhe me një mirëmbajtje efikase. Ky sistem mund të përdoret me : Telekomande, Ndërprerës.

 PROFIL DHE MEKANIZMA :  ADL

 DIMENZIONET: 135X135mm dhe 165x165mm

Gama e ngjyrave

E BARDHË

GOLDEN OAK

ANTRACID

HIRI


Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clients/12a2db229ccf8bbe3c7f41884b20aac8/sites/rosh-ks.com/wp-includes/plugin.php on line 443